قطع برق، صدها میلیون دلار به ترکیه آسیب زد

چهارشنبه 12 فروردين 1394
22:13
قطع برق، صدها میلیون دلار به ترکیه آسیب زد رییس اتاق بازرگانی ترکیه امروز چهارشنبه گفت: ترکیه دیروز سه شنبه در هر ساعت قطع جریان برق، یکصد میلیون دلار ضرر کرد.

به گزارش شبکه خبری العالم، جریان برق دیروز در نتیجه اشکال فنی پیش آمده در شبکه برق رسانی در اغلب استانهای کشور ترکیه بیش از سه ساعت قطع شد.

مقامات ترکیه که به همین منظور کمیته ای برای تحقیق تشکیل داده اند، احتمال می دهند طرفهای مخالف دولت در داخل کشور در قطع جریان برق نقش داشته اند که اشاره به گروه فتح الله گولن دارد.

برخی از طرفهای دولتی نیز احتمال دادند میان قطع شدن جریان برق و عملیات انجام شده توسط تشکیلات چپ گرا موسوم به حزب آزادیبخش مردمی انقلابی در دادگاه بزرگ استانبول ارتباط وجود دارد که طی آن دادستان کل مسوول تحقیق در مورد مرگ جوان کشته شده توسط پلیس در تظاهرات مخالف دولت در 2013 به قتل رسید.

تانر یلدیز وزیر انرژی ترکیه نیز در پاسخ به این سوال که "آیا حمله سایبری باعث قطع شدن جریان برق در سطح گسترده در ترکیه شده است؟" هیچگونه پاسخی در تایید و یا رد آن ارائه نداد و بدین ترتیب زمینه را برای پیش بینی ها در مورد علل و عوامل این حادثه باز نگه داشت.
 

0% ...

آخرین اخبار

حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان