تدابیر ویژه تونس برای مبارزه با تروریسم

شنبه 15 فروردين 1394
15:53
تدابیر ویژه تونس برای مبارزه با تروریسم دولت تونس در راستای خشکاندن منابع تروریسم و تقویت توانمندی های دفاعی ارتش و آمادگی برای مقابله با هرگونه تحولات امنیتی و انسانی در مرزهای خود با لیبی تدابیر ویژه اتخاذ می‌کند.

به گزارش روز شنبه خبرنگار شبکه العالم از تونس، جلسه فوق العاده مجلس با دولت الحبیب الصید، تنها به بررسی مواردی اختصاص یافت که نمایندگان مجلس، آن را در زمینه امنیتی ناکافی ارزیابی کردند.

الحبیب الصید، نخست وزیر تونس در سخنرانی خود در مجلس گفت: تدابیر حمایتی برای محافظت از مناطق گردشگری در سراسر کشور در نظر گرفته شده و بافت امنیتی کشور را گسترش دادیم به طوری که نهادهای خدمات عمومی و مناطق مهم را شامل می شود. همچنین برای افزایش نظارت بر نوار مرزی تونس با لیبی، موانعی ایجاد کردیم و برنامه هایی نیز برای مقابله با هرگونه تحولات احتمالی در لیبی و پیامدهای انسانی آن در نظر گرفته ایم.

با این حال، با وجود گذشت 50 روز از شروع به کار دولت الصید، هنوز دولت، برای مقابله با خطر تروریسم، برنامه مشخصی ندارد، هرچند نیروهای ویژه، به تازگی توانستند یک گروه تروریستی را سرکوب کرده و سرکرده آن را به هلاکت برسانند.

"محسن حسن" رییس فراکسیون پارلمانی اتحادیه ملی آزاد در گفت وگو با خبرنگار العالم اظهار داشت: برای مقابله با چالش امنیتی در کشور، باید از نیروهای مسلح و نیروهای ارتش، حمایت مالی و انسانی صورت گیرد، اما با کمال تاسف دولت تا کنون هیچ کاری در این خصوص انجام نداده است.

بر پایه این گزارش، پیش نویس لایحه مبارزه با تروریسم، هنوز به کمیسیون های تخصصی ارایه نشده و برخی بر این باورند که این قانون برای مبارزه با پدیده خطرناک تروریسم و ریشه کنی عواملِ کمک کننده به رشد تروریسم به ویژه در زمینه منابع مالی تروریسم، کارایی لازم را ندارد.

عماد الدایمی، دبیرکل حزب کنگره برای جمهوری، به خبرنگار العالم گفت: نمایندگان احزاب مختلف، به دنبال تصویب قانون مبارزه با تروریسم هستند، اما این قانون به تنهایی نخواهد توانست مشکل تروریسم را حل کند.

بسیاری از ناظران و نمایندگان، حتی از نمایندگان ائتلاف حاکم در مجلس، بر این باورند که با توجه به وضع نابسامان امنیتی، دولت باید اقداماتی جسورانه تر برای چیره شدن بر وضع امنیتی کشور اتخاذ کند.

4-5:30
26

0% ...

آخرین اخبار

حکم اعدام دو تروریست داعشی اجرا شد


پایگاه هوایی آمریکا در اردن هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت


حمله موشکی به اربیل عراق


انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا


آژیر خطر بار دیگر در بحرین به صدا درآمد


سناتور شومر: به جنگ علیه ایران پایان دهید


سفیر چین در ایران به دیدار مدنی‌زاده رفت/ تاکید بر توسعه روابط راهبردی بین دو کشور


وزارت کشور بحرین از فعال شدن آژیر خطر در این کشور خبر داد


عراقچی: ناامنی خلیج فارس و تنگه هرمز نتیجه تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی است


ادعای سنتکام: جدیدترین موج حملات علیه ایران را به پایان رساندیم


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی