تجاوز عناصر داعش به دختران خردسال

شنبه 22 فروردين 1394
08:53
تجاوز عناصر داعش به دختران خردسال یک روزنامه انگلیسی از ماجرای هولناکی درباره تجاوز عناصر گروه تروریستی داعش به دختران خردسال ایزدی پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر گروه تروریستی داعش پس از به اسارت گرفتن زنان و دختران ایزدی، حتی به دختران کم سن و سال نیز رحم نکردند.
روزنامه "دیلی اکسپرس" روز جمعه در گزارشی به نقل از نیروهای امدادگر سازمانهای بین المللی نوشت: عناصر گروه تروریستی داعش دخترانی کم سن و سال را که برخی از 9 ساله بودند، مورد شکنجه و تجاوز قرار داده‌اند.
گروه تروریستی داعش به تازگی صدها تن از زنان و کودکان ایزدی را پس از 8 ماه اسارت، رها کرده است.
در این گزارش آمده است که نیروهای امدادگر، اردوگاهی را برای این آوارگان ایزدی ایجاد کرده و در تلاشند تا زنان و کودکان را از فشارهای روانی و آسیب‌های روحی و جسمی که به آنان وارد شده، برهانند.
این نیروهای امدادگر گفته‌اند که دختری 9 ساله را یافته‌اند که پس از تجاوز دست کم 10 تن از عناصر داعش به او، اکنون باردار است. آنان خاطرنشان کردند که این دختر بسیار کوچک و ضعیف است و امکان دارد هنگام به دنیا آوردن فرزندش، جان دهد.
بر اساس این گزارش، حداقل 4 هزار دختر ایزدی در دست گروه تروریستی داعش اسیر هستند. هفته گذشته 200 زن و کودک ایزدی از دست این گروه تروریستی رها شدند.
"یوسف داود" یکی از نیروهای امدادگر گفت: حتی عمل سزارین برای جان این دختر خطرناک است؛ و تجاوز عناصر داعش آسیب‌های روحی و جسمی فراوانی به این دختر وارد کرده است.
داود خاطرنشان کرد: داعش این گروه از زنان را به دلایل انسانی رها نکرده است، بلکه این گروه تروریستی قصد دارد با بازگرداندن این زنان و دختران نزد خانواده‌هایشان، به جامعه نیز شوک وارد کند.
داود اظهار داشت: نمی‌دانم این کودکان چه آینده‌ای خواهند داشت؛ زنان و دختران نوزادان خود را نمی‌خواهند؛ آنان رنج بسیاری متحمل شده‌اند و تنها خواسته آنان فراموشی این درد و رنج‌ها است.
این امدادگر بین المللی تأکید کرد: حتی اگر برخی از آنان ازدواج کرده بودند، در صورت بارداری همسرانشان دیگر آنان را نمی‌خواهند، و آشکار است که این نوزادان در جامعه پذیرفته نمی شوند؛ بعضی از زنان و دختران سعی دارند سقط جنین کنند ولی شرایط بهداشتی بسیار بد است، به صورتیکه احتمالا برخی از آنان هنگام سقط جنین می‌میرند. 
دفتر امور ربوده شدگان ایزدی در "دهوک" هفته گذشته از رهایی حدود 30 تن از ایزدی ها از دست گروه تروریستی داعش خبر داد.
این دفتر خاطرناشن کرد که هنوز بیش از 3500 مرد و زن ایزدی در اسارت گروه تروریستی داعش هستند، و طی ماه های اخیر بیش از 900 نفر از دست داعش رهایی یافته‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی