انفجار تروریست عربستانی در مرکز سوریه

شنبه 22 فروردين 1394
15:06
انفجار تروریست عربستانی در مرکز سوریه یک تروریست انتحاری عربستانی در مرکز سوریه خود را منفجر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مبلّغ وهابی عربستانی به نام "مصلح العلیانی" در صفحه تویتر خود اذعان کرد که این تروریست که "عید العتیبی" نام داشت از اعضای "احرار الشام" بود.

العلیانی خاطرنشان کرد که العتیبی در عملیاتی، خودروی بمب گذاری شده را در ایست بازرسی ارتش سوریه در منطقه "البارد" در شهر "سهل الغاب" (استان حماه در مرکز سوریه) منفجر کرد.

العلیانی گفت: جنبش احرار الشام برای اجرای حمله انتحاری در یکی از ایست های بازرسی ارتش سوریه عید العتیبی را از میان 10 عضو دیگر خود انتخاب کرد .

عید العتیبی معروف به ابوسالم الروقی بود.

العلیانی افزود: برای شناسایی نشدن خودروی بمب گذاری شده، مقداری مواد غذایی در آن گذاشته شده بود؛ و العتیبی با این خودرو به ایست بازرسی منطقه البارد رسید و خود را فروشنده مواد غذایی معرفی کرد و پیش از آنکه نظامیان خودرو را بازرسی کنند، آن را منفجر کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی