سالگرد سیاه تخریب مساجد در بحرین

چهارشنبه 26 فروردين 1394
10:56
سالگرد سیاه تخریب مساجد در بحرین شرکت کنندگان در نشست جمعیت وفاق با عنوان "سالگرد سیاه تخریب مساجد بحرین" بر بازسازی مساجد و مجازات عاملان تخریب آن تاکید کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از منامه پست، شیخ محمد المنسی عضو مجمع علمای بحرین اعلام کرد که رژیم حاکم آل خلیفه با تخریب مساجد مرتکب جرم شده است.
شیخ المنسی در این نشست که سه شنبه شب برگزار شد، گفت: هدف رژیم آل خلیفه از تخریب مساجد انتقام گرفتن از فرقه ای خاص از مردم بحرین است.
وی افزود: چهار سال از واقعه تخریب مساجد به دست عوامل رژیم آل خلیفه گذشته است و مجرمان هنوز محاکمه و مجازات نشده اند.
عضو مجمع علمای بحرین تاکید کرد که مساجد بخشی از مقدسات مردم بحرین است و حرمت این اماکن باید حفظ شود.
شیخ میثم السمان، مسوول امور آزادی های دینی دیده بان حقوق بشر بحرین، نیز خواستار محاکمه عاملان تخریب مساجد شد و گفت: تا کنون 38 مسجد تخریب شده است و عاملان تخریب این اماکن مقدس باید محاکمه شوند.
شیخ السمان خاطرنشان کرد، کمیته حقیقت یاب "شریف بسیونی" نیز در گزارش حقوق بشری خود به تخریب مساجد اذعان کرده است.
وی افزود: مساجدی که به دست عوامل رژیم تخریب شده است باید در محل اصلی خود بازسازی شود و نباید موقعیت جغرافیایی این مساجد تغییر کند.

0% ...

آخرین اخبار

یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد


توسعه همکاری‌های کار و رفاه میان ایران و اندونزی


سناتور آمریکایی: ترامپ باید استیضاح و برکنار شود


پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد


رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم