در آستانه سالروز تخریب مساجد صورت گرفت؛

درخواست نامگذاری روز آزادی دینی در بحرین

پنج‌شنبه 27 فروردين 1394
19:43
درخواست نامگذاری روز آزادی دینی در بحرین دیده بان حقوق بشر بحرین خواستار نامگذاری روز 17 آوریل (28 فروردین) به عنوان روز آزادی دینی شد؛ در این روز عوامل رژیم آل خلیفه مسجد البربغی را تخریب کردند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از منامه پست، شیخ "میثم السلمان" مسوول امور آزادی های دینی در دیده بان حقوق بشر بحرین، اعلام کرد: نامگذاری روز 17 آوریل به عنوان روز آزادی دینی در بحرین برای حفاظت از اماکن عبادی، تدوین قانونی برای حفاظت از این اماکن مقدس و جلوگیری از تکرار حادثه تخریب مسجد البربغی ضروری است.

محل مسجد البربغی در شهر عالی در شمال بحرین است.
شیخ السلمان افزود: حادثه تخریب مساجد بحرین هرگز از ذهن و یاد مردم این کشور پاک نخواهد شد.
وی گفت: عوامل رژیم آل خلیفه سال 2011 تعداد 38 مسجد را تخریب کردند و پرونده مساجد تخریب شده تا زمان بازسازی آن در محل های اصلی خود و محاکمه عاملان تخریب باز خواهد ماند.
السلمان خاطرنشان کرد، تخریب مساجد توهین به اعتقادات و مقدسات مردم بحرین است و این در حالی است که مسوولان همچنان از بازسازی مساجد امتناع می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد


ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک امدادگر شهید و یک نفر زخمی شد


حماس: مقاومت فراتر از یک ساختار نظامی است


مبانی پایداری افسانه‌ای حزب‌الله در برابر فشارهای داخلی و بین‌المللی


مقام سابق سازمان ملل: شکست آلمان در کسب کرسی شورای امنیت لحظه نادر عدالت است


امیر قطر: راه‌حل‌های سیاسی و دیپلماتیک در منطقه باید غالب باشد


قدردانی یمن از موضع ایران در جلوگیری از تجاوز آمریکا و حفظ اصل وحدت در منطقه


حکومت بحرین سفر شیعیان این کشور به عراق و ایران را ممنوع کرد


سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر