تحریم 7 مقام ارشد سوری

دسیسه جدید آمریکا برای انتقام از سوریه

دسیسه جدید آمریکا برای انتقام از سوریه
پنج‌شنبه 29 ارديبهشت 1390 - 17:17

در حاليکه اوضاع سوريه بعداز چند هفته ناآرامي ناشي از دخالت ها و توطئه چيني هاي آمريکاو رژيم صهيونيستي و هپيمانان منطقه اي آنها رو به آرامش و آغاز گفت وگو ميان حکومت و برخي شخصيت هاي مخالف پيش مي رفت، ناگهان دولت آمريکا اعلام کرد که چند مقام ارشد سوري را مجازات و تحريم مي کند.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری العالم از دمشق ، از مهمترین نشانه های بازگشت آرامش به سوریه ،

دست رد مردم این کشور به کسانی بود که آنان را به اعتصاب عمومی فراخوانده بودند و با حضور در محل کارخود این توطئه را خنثی کردند.

خبرگزاري فرانسه گزارش داد : دانش آموزان و دانشجويان ، طبق معمول در کلاس هاي درس حاضر شدند و بازارهاي اکثر شهرهاي سوريه شاهد تحرکي فعال و گسترده بود.

در ادامه گزارش این خبرگزاری به نقل از مردم سوریه آمده است که اوضاع عادی و زندگی در شهرهای مختلف سوریه طبیعی است.

اما اکنون این سئوال مطرح است که هدف آمریکا از تحریم و مجازات مقامات ارشد سوری در این برهه زمانی چیست و آیا این تحریم کارآیی دارد؟

دولت " باراک اوباما" دراقدامی که اغلب ناظران و کارشناسان آن را عصبانیت کاخ سفید از پایداری دولت و ملت سوریه در حمایت از مقاومت و مبارزه با رژیم صهیونیستی می دانند، " بشار اسد" رییس جمهوری سوریه و 6 مقام ارشد دیگر این کشور را به بهانه آنچه " دست داشتن در سرکوب معترضان سوری" خوانده است، تحریم کرد.

فاروق شرع معاون رییس جمهوری، عادل سفر نخست وزير، محمد ابراهيم شعار وزير کشور، علي حبيب محمود وزير دفاع، عبدالفتاح قدسيه رييس اطلاعات ارتش و محمد ديب زيتون رييس اداره امنيت سياسي ، مقامات سوری هستند که آمریکا آنان را تحریم کرده است.

یک مقام سوری ، تحریم رییس جمهوری و 6 مقام دیگر سوری را بی تاثیر خواند و تاکید کرد این رفتار آمریکا تاثیری بر پایداری دمشق ندارد و سوریه  همچنان به تصميم گيري ها و سياست هاي مستقل خود در سطوح ملي و داخلي ادامه مي دهد.

این مقام سوریه که خبرگزاری این کشور(سانا) به نام او اشاره نکرده است، می گوید: امروز سوریه به علت دفاع از مقاومت از سوی آمریکا که تنها به خدمت به منافع و مصالح رژیم صهیونیستی می اندیشد، مجازات می شود و در معرض حمله تروریست ها قرار گرفته است.

امروز ، آمريکا روند دخالت در امور سوريه را شدت بخشيده است  و در این زمینه خبرگزاري فرانسه به نقل از يک مسوول آمريکايي که به نامش اشاره نمی کند، اعلام کرد: اين تحريم ها شامل بلوکه کردن اموال مقامات سوری و جلوگيري از سفر آنان و همچنین مجازات طرف هايي است که با اين افراد تعامل مي کنند.

در اين ميان تحريم هاي غربي و آمريکايي ضد سوريه ، با واکنش قاطع روسيه مواجه شد و اين کشور تاکيد کرد که هرگونه قطعنامه ضد سوريه را وتو خواهد کرد و بر ضرورت فرصت دادن به رييس جمهور سوريه براي عملي کردن اصلاحات در کشورش تاکيد کرد.

" ديمتري مدوديف" رييس جمهور روسيه خاطرنشان کرد : از هيچ قطعنامه اي ضد سوريه حمايت نخواهم کرد حتي اگر دوستانم چنين کاري را از من بخواهند؛ برخي از کشورها در اجرای قطعنامه هاي 1970 و 1937 شورای امنیت سازمان ملل پا را از حد خود فراتر گذاشته اند.

پربیننده ترین خبرها