وایس نیوز: مردم بحرین به فرمول یک اعتراض دارند

دوشنبه 31 فروردين 1394
09:59
وایس نیوز: مردم بحرین به فرمول یک اعتراض دارند سایت خبری وایس نیوز با پوشش تظاهرات گسترده مردم بحرین علیه مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک در این کشور، نوشت مسابقات امسال در حالی برگزار می شود که رژیم آل خلیفه به ویژه بعد از بازداشت نبیل رجب در شرایط دشواری به سر می برد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وایس نیوز با اشاره به اعتراضهای گسترده در بحرین به مسابقات فرمول یک، تأکید کرد که مسابقات امسال درحالی در بحرین برگزاری می شود که حکومت آل خلیفه در شرایط دشواری قرار دارد؛ به ویژه اینکه پیش از این مقامات بحرین دوم آوریل 2015 نبیل رجب رئیس مرکز حقوق بشر این کشور را بازداشت کردند.

وی قبل از اینکه بازداشت شود، دولت های غربی را متهم کرد که از تجاوزات دولت بحرین چشم پوشی می کنند.

این سایت به فعالیت فعالان حقوق بشر در لندن و اعتراض اعضای موسسه حقوق و دموکراسی بحرین به سفر ناصر بن حمد آل خلیفه پسر پادشاه این کشور به انگلیس اشاره کرد. معترضان خواستار بازداشت و محاکمه وی به اتهام دست داشتن در شکنجه زندانیان سیاسی شده اند.

 

  

 

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است