صدر درباره اعزام نیروهایش به الانبار تصمیم می‌گیرد

سه شنبه 1 ارديبهشت 1394
08:57
صدر درباره اعزام نیروهایش به الانبار تصمیم می‌گیرد یکی از سران فراکسیون الاحرار در پارلمان عراق تأکید کرد که رهبر جریان صدر در صورت نیاز درباره اعزام "گروهان‌های صلح" به استان الانبار تصمیم می گیرد.

 

ضیاء الاسدی

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ضیاء الاسدی" گفت: همه نیروهای نظامی وابسته به جریان صدر از "مقتدی صدر" فرمان می‌گیرند و نه "حیدر العبادی" (نخست وزیر عراق) زیرا او فرمانده گروهانهای صلح نیست.
الاسدی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: اگر نیازی به گروهانهای صلح در استان الانبار باشد، مقتدی صدر این موضوع را بررسی می کند.
وی با این حال خاطرنشان کرد: گروهان‌های صلح خارج از چارچوب کشور نیست، ولی تحت فرماندهی صدر قرار دارد.
الاسدی اظهار داشت: اقداماتی که برای تخریب چهره نیروهای بسیج مردمی انجام می شود، ارتباطی با این نیروها ندارد؛ بلکه عاملان آن اقدامات مسؤول آن هستند و منظور مقتدی صدر از عناصر مسلح گستاخ، همان افراد غیرمنضبط است.
الاسدی تأکید کرد: هیچگونه شکافی در گروهان‌های صلح ایجاد نشده است و دلیل درخواست صدر برای تعلیق فعالیتهای آن، مشارکت هوایی ائتلاف بین المللی در عملیات نظامی و همچنین مخالفت ساکنان استانها با آزادسازی مناطق خود به دست نیروهای بسیج مردمی است.
سومریه نیوز تأکید کرد که "محمد الهایس" رئیس شورای عشایر عراق یکشنبه گذشته اعلام کرده بود که نیروهایی از لشکر طلایی و پلیس فدرال و بسیج مردمی به منطقه "الحبانیه" رسیده اند و 80 نفر از بزرگان الانبار از "حیدر العبادی" نخست وزیر درخواست کرده‌اند که نیروهای بسیج مردمی وارد این استان شوند زیرا آنان تنها کسانی هستند که می‌توانند الانبار را از تروریسم نجات دهند.

0% ...

آخرین اخبار

عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت