سازمان ملل: وضعیت دریای مدیترانه فاجعه‌بار است

پنج‌شنبه 3 ارديبهشت 1394
12:41
سازمان ملل: وضعیت دریای مدیترانه فاجعه‌بار است العالم ـ کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با اشاره به غرق یا ناپدید شدن بیش از 1600 نفر از مهاجران در دریای مدیترانه برای رسیدن به اروپا از آغاز سال جاری، اوضاع مهاجرت غیر قانونی در دریای مدیترانه را فاجعه‌آمیز دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آنتونیو گاترز در کنفرانس سازمان کشورهای آمریکایی در واشنگتن گفت: باید راهکاری قدرتمند برای نجات جان افراد در دریا وجود داشته باشد زیرا اوضاع فعلی یک فاجعه هولناک است.

وی افزود: ایتالیایی ها عملیات بسیار موثری برای نجات جان مهاجران غیرقانونی آغاز کرده بودند، اما متاسفانه این عملیات در پاییز گذشته متوقف شد.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان خاطرنشان کرد: ما امروز می دانیم که نبودِ یک عملیات موثر برای نجات جان افراد، منجر به افزایش تعداد افرادی شده که تلاش می کنند از دریای مدیترانه عبور کنند.

وی خواستار یک راهکار فعال و بسیار موثر برای نجات جان افراد در دریا و نیز اتخاذ برخوردی جدی با قاچاقچیان شد.

سران اروپا روز پنجشنبه در یک نشست اضطراری احتمال انجام یک عملیات نظامی علیه قاچاقچیان در لیبی را که مسئول کشته شدن هزاران مهاجر در دریای مدیترانه هستند، بررسی می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج