تظاهرات گسترده مردم صنعا در محکومیت تجاوز عربستان

دوشنبه 7 ارديبهشت 1394
19:10
تظاهرات گسترده مردم صنعا در محکومیت تجاوز عربستان العالم ـ پایتخت یمن تظاهرات گسترده‌ای برای محکومیت ادامه حملات تجاوزکارانه سعودی آمریکایی علیه یمن برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ده ها هزار یمنی بنا به دعوت کمیته انقلابی در این تظاهرات که خیابان المطار (فرودگاه) را فرا گرفت، تحت شعار "همه باهم علیه تجاوز نامشروع سعودی-امریکایی" مشارکت کردند.

سخنرانان در این تظاهرات تاکید کردند که ملت یمن خود سرنوشتش را تعیین می کند و خواهان یک نظام دموکراتیک است که ملت یمن آن را انتخاب می کند، نه مقامات عربستان. سخنرانان با هرگونه گفتگو و یا سازش سیاسی در سایه تداوم تجاوزات سعودی علیه یمن مخالفت کردند.

موسسه مبارزه با فساد و دفاع از حقوق یمنی "بیت الحریه" تاکید کرد که تعداد قربانیان حملات تجاوزکارانه مستمر عربستان علیه یمن به بیش از سه هزار و پانصد شهید و حدود 6 هزار مجروح رسید.

این مؤسسه در چهارمین گزارش خود درباره تجاوز سعودی ها نوشت: 3512 نفر از جمله 492 کودک و حدود 209 زن بر اثر این حملات هوایی شهید شدند. در حالی که تعداد مجروحان به 6189 نفر رسید که در بین آنها 978 کودک و 713 زن به چشم می خورد. همچنین بر اثر این حملات حدود 4900 خانه تخریب شدند که از بین آنها 129 خانه بر سر ساکنانش منهدم گشت.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید فشار بر حزب‌الله؛ آیا اسرائیل تفاهم ایران و آمریکا درباره لبنان را به خطر می‌اندازد؟


حضور وزیر نفت در آیین گشایش مرکز تعالی دیجیتال بریکس


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


پربیننده ترین خبرها