الهایس:داعش تنها از نیروهای مردمی عراق می ترسد

پنج‌شنبه 10 ارديبهشت 1394
13:39
الهایس:داعش تنها از نیروهای مردمی عراق می ترسد رییس شورای نجات استان الانبار گفت که گروه تروریسی داعش تنها از نیروهای داوطلب مردمی عراق معروف به "الحشد الشعبی" می ترسد.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، حمید الهایس خاطرنشان کرد: عناصر داعش پس از ورود نیروهای داوطلب مردمی به استان از ترس شناسایی نشدن و درامان ماندن، ریش های خود را تراشیدند.

وی در گفت وگو با برنامه "غیرقابل پیش بینی" شبکه تلویزیونی السومریه با اعلام این خبر تاکید کرد که نیروهای بسیج مردمی بار دیگر به عراق اعتبار بخشیده و باعث شدند تا آمریکا به دیده احترام به عراق نگاه کند.

رییس شورای نجات استان الانبار اظهار داشت: اگر نیروهای داوطلب مردمی و فتوای مرجعیت دینی نبود؛ ما هم اکنون در اینجا ننشسته بودیم.

عشایر الانبار سه شنبه گذشته خواستار ورود نیروهای بسیج مردمی به این استان برای مشارکت در آزادسازی آن از دست داعش شدند. عشایر همچنین از حیدر العبادی نخست وزیر عراق، خواستند تا از پلیس محلی و نیروهای ویژه شرایط فوق العاده و داوطلب مردمی عشایر حمایت های لازم را به عمل آورد.

0% ...

آخرین اخبار

شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید