بدر: صحرای الانبار گور جمعی داعشی‌ها خواهد شد

سه شنبه 8 ارديبهشت 1394
22:54
بدر: صحرای الانبار گور جمعی داعشی‌ها خواهد شد مسوول سازمان بدر در کربلا به تروریست های داعش اخطار داد که در صورت تلاش برای نفوذ به شهر مقدس کربلا، صحرای الانبار را به گور جمعی آنها تبدیل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حامد صاحب الکربلایی" روز سه شنبه بعد از گشت زنی و بازدید از گردان های سازمان بدر در غرب و جنوب شرقی الانبار در بیانیه ای با اشاره به فاصله 180 تا 200 کیلومتری تروریست ها از کربلا تاکید کرد که اگر تروریست ها فکر نزدیک شدن به این شهر مقدس را در سر بپرورانند، صحرای الانبار گور جمعی آنان خواهد شد.
سایت خبری "عراق القانون" به نقل از الکربلائی تأکید کرد: سازمان بدر به تقویت نیروهای خود با فرستادن گروه های مجرب و مجهز به انواع اسلحه در مناطق النخیب، 160 ، الهباریه و الرحالیه در الانبار ادامه خواهد داد.
الکربلایی خاطرنشان کرد که نیروهای بدر در موضع حمله هستند و نه دفاع؛ و برای از بین بردن تروریست های داعش در این مناطق با هماهنگی نیروهای ارتش آمادگی کامل دارند.
وی گفت: نیروهای داوطلب مردمی به زودی برای آزادسازی منطقه الحویجه در شمال عراق آماده خواهند شد، و نیروهای مشترک به عملیات آزادسازی منطقه الفتحه در شمال تکریت ادامه خواهند داد.
مسوول سازمان بدر در کربلا خاطرنشان کرد که نیروهای نظامی در بیجی و حمرین برای آغازعملیات پاکسازی شمال و شرق پالایشگاه بیجی و مناطق اطراف آن تا کوه های حمرین و کرکوک در شمال عراق آماده می شوند.
این مسؤول سازمان بدر اظهار داشت: ما مصمم هستیم به زودی همه مناطق از الحویجه گرفته تا صلاح الدین و کرکوک را به طور کامل از سیطره داعش آزاد کنیم.
سازمان بدر شنبه گذشته اعلام کرده بود که صدها نفر برای پیوستن به مبارزان بسیج مردمی برای اخراج داعش از همه شهرهای عراق داوطلب شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست