هشدار نماینده عراقی درباره خطر طرح کنگره برای منطقه

پنج‌شنبه 10 ارديبهشت 1394
17:19
هشدار نماینده عراقی درباره خطر طرح کنگره برای منطقه عضو فراکسیون "الاحرار" مجلس نمایندگان عراق با هشدار درباره خطر طرح اخیر کنگره برای منطقه، تأکید کرد که آمریکا تلاش می کند برای تامین منافع و نفوذ خود در عراق، این کشور را با استفاده از هر ابزاری تجزیه کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، "ضیاء الاسدی" روز پنجشنبه تأکید کرد: جریان صدر و رهبر آن مقتدا صدر به آمریکا بدبین بوده و معتقدند که آمریکا با غرض ورزی و اهداف خاص سیاسی در سال 2003 رژیم صدام را سرنگون کرد.
شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از الاسدی خاطرنشان کرد: آمریکا با هدف تجزیه عراق تلاش می کند این کشور را براساس مذهب و قومیت به چند منطقه کوچک تقسیم کند.
عضو  فراکسیون الاحرار عراق گفت : بررسی طرح تجزیه عراق در کنگره آمریکا ، بیانگر سوء نیت آمریکایی ها در قبال عراق است و لابی هایی در آمریکا فعال هستند که سیاست های خارجی این کشور را تعیین می کنند.
الاسدی تأکید کرد: طرح امریکا برای تجزیه عراق باعث وقوع جنگ داخلی و تشدید بحران سیاسی در جامعه عراق خواهد شد.
این نماینده پارلمان عراق اظهار داشت: طرح تجزیه عراق نه تنها برای این کشور، بلکه برای همه کشورهای منطقه خطرناک بوده و یک تهدید جدی امنیتی به حساب می آید و مردم عراق اجازه نخواهند داد که توطئه تجزیه یا ایجاد جنگ مذهبی و قومیتی در عراق به اجرا در آید.
الاسدی گفت : آنچه آمریکا امروز در منطقه انجام می دهد ، نهایت حماقت و وحشیگری است.
دولت عراق روز چهارشنبه با طرح کنگره آمریکا برای شناسایی کُردها  و سُنی ها به عنوان دو دولت در حاکمیت عراق بشدت مخالفت کرد، و خواستار لغو این طرح شده است و هشدار داد که اجرای چنین سیاست هایی باعث افزایش مناقشات و تنش ها در منطقه خواهد شد.

منابع خبری تأکید دارند که "جوبایدن" معاون رییس جمهور آمریکا از حامیان اصلی اجرای طرح تجزیه عراق و تقسیم این کشور به حساب می آید و در این میان نظریه پردازان رژیم صهیونیستی که در امریکا و درمیان اعضای کنگره این کشور دارای نفوذ هستند، از چنین ایده های مذبوحانه نیز حمایت و جانبداری می کنند.

در پی اعتراضهای گسترده نمایندگان، مسؤولان و شخصیتهای عراقی به اقدام اخیر کنگره، "استوارت جونز" سفیر آمریکا در عراق مدعی شد که طرح کنگره درباره کردها و اهل سنت همچنان در مراحل اولیه قرار دارد، و آمریکا نگرانی عراقی ها را درگ می کند؛ و او قصد دارد با اعضای کمیسیونهای ذیربط در کنگره دیدار و گفتگو کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: گوش به‌ فرمانیم


حمایت عمان و آلمان از تفاهم‌نامه واشنگتن - تهران


هاکابی علیه ترامپ؛ رژیم اسرائیل چگونه روی دست آمریکا ماند؟


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.