انگلیس پرچم سلطه بر شامات را به ترکیه پس داد

جمعه 11 ارديبهشت 1394
09:49
انگلیس پرچم سلطه بر شامات را به ترکیه پس داد وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه گفت که این کشور پس از گذشت صد سال، پرچم حاکمیت دولت عثمانی بر بلاد شام را که در دوره جنگ جهانی اول آن را از دست داده بود، از انگلیس بازپس گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عمر چلیک" وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه در گفتگویی با اشاره به "اهمیت معنوی" بازپس گرفتن این پرچم، گفت: نیروهای انگلیسی در جنگ جهانی اول به دستور ژنرال "ادموند النبی" این پرچم را از مقر فرماندهی عثمانی پایین آوردند و آن را به "ادگار تورنر" تحویل دادند که وی نیز آن را به انگلیس منتقل کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی ترکیه، چلیک افزود: خانواده تورنر این پرچم را در طول این مدت نگاه داشته بودند و نوه تورنر با شنیدن خبر فراخوان ترکیه برای بازپس گرفتن آثار باستانی قدیمی خود، تصمیم گرفت که پرچم عثمانی را به ترکیه بازگرداند.

وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه در ادامه، پرچم عثمانی را مهم ترین اثر باستانی دانست که طی دوران فعالیت وی به عنوان وزیر دفاع باز پس گرفته شده است.

وی گفت که این پرچم در صدمین سالروز جنگ جهانی اول به نمایش گذاشته خواهد شد و به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه پیشنهاد می کنم که محل نمایش پرچم، کاخ ریاست جمهوری باشد.

0% ...

آخرین اخبار

ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم


عبور ۳۳ فروند کشتی در شبانه‌روز گذشته با مجوز نیروی دریایی سپاه


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و کویت درباره مذاکرات اسلام‌آباد


افزایش شمار تلفات بمب‌گذاری در پاکستان/۳۴ کشته و ۹۰ زخمی


بیانیه مشترک عربی- اسلامی در محکومیت افتتاح سفارت «سومالی لند» در قدس اشغالی


روبیو: احتمالا اخباری در باره توافق با ایران اواخر امروز اعلام می‌شود


رئیس‌جمهور: آماده‌ایم به جهان اطمینان دهیم به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم/ اسرائیل به دنبال جنگ و ناآرامی در منطقه است


ایران نایب قهرمان تکواندوی آسیا شد