سرکوب تظاهرات همبستگی با سوریه توسط پلیس ترکیه

جمعه 11 ارديبهشت 1394
12:03
پلیس ترکیه، تظاهرات گسترده مردم در شهر انطاکیه در اعتراض به کشتار اخیر مردم سوریه از سوی گروه های مسلح تروریستی را سرکوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای پلیس ترکیه برای سرکوب تظاهرکنندگان در شهر انطاکیه از گازهای اشک آور و لوله های آب پاش استفاده کردند.

پایگاه " آسیا نیوز" روز پنج شنبه در گزارشی نوشت: شرکت کنندگان دراین تظاهرات که در منطقه "ارموتلو" (العرمطليه) برگزار شد، نقش حزب حاکم عدالت و توسعه ترکیه در درگیری های اخیر در سوریه به ویژه در شمال این کشور در ادلب و جسر الشغور را محکوم کردند.

تظاهرکنندگان پرچم سوریه، عکس "بشار اسد" رئیس جمهوری سوریه و نیز عکس "حمزه عليان" نظامی سوری را که در آخرین لحظات عمرش شجاعانه در مقابل عناصر مسلح جبهه النصره ایستاد، در دست داشتند و اغلب شعارهای آنان به زبان عربی بود.

تظاهرکنندگان همچنین پرچم مخالفان سوری را به آتش کشیدند.

تظاهرکنندگان درصدد مقابله با نیروهای پلیس ترکیه که خواهان متفرق کردن آنان بود، برآمدند و درنتیجه مقاومت آنان، پلیس مجبور به عقب نشینی و درنهایت ترک محل تظاهرات شد تا از تکرار سناریوی حدود دو سال پیش در همین منطقه جلوگیری شود.

دو سال پیش در تظاهراتی برای اعلام همبستگی با سوریه در این منطقه که به درگیری با پلیس منجر شد، دو جوان توسط نیروهای امنیتی ترکیه کشته شدند.

دراین حال، "حسین آیگون" نماینده حزب جمهوری خواه خلق یکی از بزرگ ترین احزاب مخالف، وزیر دفاع ترکیه را درباره واقعیت خبرهای منتشر شده درباره دست داشتن ترکیه در درگیری های اخیر در سوریه مورد پرس وجو قرار داد و از او درباره واقعیت "اتاق عملیات انطاکیه" و نقش آن و نقش کشورهایی که درآن مشارکت دارند، سوال کرد.

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار روسیه: نیروهای ائتلاف غربی در اوکراین را می زنیم


بازتاب حمله آمریکا به بیمارستان در اهواز در رسانه انگلیسی


وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵


تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۱۱ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا


انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری


کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد