تجاوز به یمن با بمب‌های خوشه‌ای ممنوعه+فیلم

يکشنبه 13 ارديبهشت 1394
12:44
سازمان دیده بان حقوق بشر، ائتلاف عربستان سعودی را به استفاده از بمب‌های خوشه‌ای آمریکا در حمله به یمن متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان دیده بان حقوق بشر روز یکشنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد، این بمبهای خوشه‌ای ساخت آمریکا است، و با وجود ممنوع بودن استفاده از آنها دردنیا، در حملات هوایی ائتلاف عربستان به یمن از این بمبها استفاده می‌شود.
این سازمان خاطرنشان کرد که تصاویر، فیلم ها و مدارکی دالّ بر استفاده عربستان و متحدانش از بمب‌های خوشه ای در دست دارد.
دیده‌بان حقوق بشر تأکید کرد، تحلیل تصاویر ماهواره ای نشان می‌دهد که بمب های خوشه‌ای در محدوده 4 تا 6 روستای واقع در استان صعده فروریخته شده است .
بر اساس این گزراش، بمب های خوشه ای مدتی پس از فروریخته شدن منفجر می شوند و جان شهروندان را به خطر می اندازند و طبق کنوانسیون بمب های خوشه ای که سال 2008 به امضای 116 کشور رسید ، استفاده از این بمب ها ممنوع است ولی آمریکا، عربستان و یمن این کنوانسیون را امضا نکرده اند .
عربستان به همراه 9 کشور عربی دیگر از روز 26 مارس 2015 تاکنون از هوا به یمن حمله می کنند. این کشورها همچنین یمن را محاصره کرده‌اند و مانع رسیدن کمک های بشردوستانه به ویژه دارو، آب، غذا و سوخت به دست میلیون ها یمنی نیازمند می شوند .
سازمان ملل متحد اوضاع یمن را فاجعه بار توصیف کرده است .

 

 

 
0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد