جنگ روانی رسانه های غربی درباره ورود نیرو به یمن

يکشنبه 13 ارديبهشت 1394
16:27
جنگ روانی رسانه های غربی درباره ورود نیرو به یمن العالم - منابع خبری غربی گزارش کردند که گروهی از نیروهای زمینی ائتلاف عربی که عربستان آنها را هدایت می کند، امروز یکشنبه وارد شهر عدن در جنوب یمن خبردادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، فرانس پرس روز یکشنبه به نقل از یک مسئول یمنی که نام او فاش نشده گزارش کرد که گروهی محدود از نیروهای ائتلاف وارد عدن شده و نیروهای دیگری نیز در راه هستند.

این اقدام به منظور حمایت از نیروهایی که با حوثی ها و نیروهای علی عبدالله صالح رئیس جمهوری سابق یمن می جنگند وارد عمل شده اند.

خبر ورود نیروهای ائتلاف عربی به یمن در شرایطی منتشر شد که خبرگزاری انگلیسی رویترز بلافاصله به نقل از یک مسئول عربستانی ورود نیروی زمینی به یمن را تکذیب کرد.

رویترز به نقل از مسئول عربستانی گزارش کرد که نیروهای ائتلاف همچنان به پشتیبانی از گروههای درگیر با حوثی های یمن ادامه می دهند. 

عربستان سعودی از ششم فروردین ماه امسال با رهبری حملات هوایی هواپیماهای برخی کشورهای عربی و باحمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی هزاران نفر از مردم بیگناه یمن را در بمباران های مداوم هوایی به شهادت رسانده است.

0% ...

آخرین اخبار

موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"