هلاکت شماری از عناصر داعش در جنوب تکریت

دوشنبه 14 ارديبهشت 1394
23:02
هلاکت شماری از عناصر داعش در جنوب تکریت العالم ـ یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین امروز دوشنبه تاکید کرد که یگان وابسته به نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) یکی از خودروهای عناصر تروریستی داعش در جنوب تکریت را هدف قرار داده و سرنشینان آن را به هلاکت رساند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امنیتی در گفت وگو با سومریه نیوز اعلام کرد: عناصر داعش عصر امروز (دوشنبه) به یک ایستگاه ایست بازرسی وابسته به نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) در منطقه سید غریب در شمال غرب شهرستان الدجیل واقع در 120 کیلومتری جنوب تکریت حمله کردند، اما نیروهای داوطلب مردمی با این حمله مقابله کردند و توانستد یکی از خودروی عناصر داعش که حامل ادوات نظامی بود را هدف قرار داده و منهدم کنند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: این درگیری همچنین منجر به زخمی شدن یکی از نیروهای داوطلب مردمی (الحشد الشعبی) شد.

گفتنی است که نیروهای عراقی با پشتیبانی نیروهای داوطلب مردمی اغلب مناطق صلاح الدین از جمله شهر تکریت را آزاد کرده اند، اما برخی مناطق دوردست همچنان شاهد تحرکات محدود و اندک عناصر داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد


اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد