جعفری: سازمان ملل با توطئه تجزیه عراق مقابله کند

چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394
20:01
جعفری: سازمان ملل با توطئه تجزیه عراق مقابله کند العالم - وزیر امور خارجه عراق از سازمان ملل متحد خواست که به توطئۀ برهم زدن وحدت ملی و نقض حاکمیت کشورش واکنش نشان دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ابراهیم جعفری امروز (چهارشنبه) در دیدار با "یان کوبیش" نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در عراق گفت: سازمان ملل باید از عراق در بخش های انسانی، امنیتی، سیاسی و خدماتی حمایت کند.

وزیر خارجه عراق افزود: سازمان ملل باید شجاعانه با هر تلاشی برای برهم زدن وحدت ملی و نقض حاکمیت عراق مخالفت کند و مدافع وحدت و حاکمیت این کشور باشد.

یان کوبیش نیز اعلام کرد که در سفرش به نیویورک با بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد درباره حفظ وحدت و امنیت ملی عراق مذاکره خواهد کرد.

کنگره آمریکا در حال بررسی طرح مسلح کردن نیروهای کُرد پیشمرگه، عشایر سنی و نیروهای غیردولتی به منظور حمایت از استان های سنی نشین عراق است، ولی این طرح بر لزوم "کشور" نامیدن محدوده فعالیت هر یک از این نیروها برای اختصاص بودجه به آنها تأکید می کند؛ امری که احتمال تجزیه عراق را بیش از هر زمان دیگری مطرح کرده است.

دولت عراق با این طرح که پیشنهاد "مک ثورنبری" عضو کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا است، مخالفت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در منطقه ادامه خواهد یافت


ایران چهارمین قدرت برتر تولید علم موتور هواپیما در جهان


بقائی: سیاست‌های غیرمسئولانه، عامل شکست آلمان در عضویت شورای امنیت بود


نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا