جلوگیری از ورود 1500 داعشی به الجزایر

چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394
22:32
جلوگیری از ورود 1500 داعشی به الجزایر العالم - پلیس بین الملل (اینترپل) اسامی 1500 عضو داعش را که برای نفوذ به الجزایر با گذرنامه‌های جعلی تلاش می کنند، در اختیار مقامات الجزایری گذاشت.

روزنامه الخبر چاپ الجزایر امروز (چهارشنبه) نوشت: دولت الجزایر از اینترپل اطلاعات موثقی درباره هویت هزار و 500 عضو داعش که اتباع 33 کشور هستند، دریافت کرده است.
الخبر می افزاید: این تروریست ها دارای گذرنامه های جعلی هستند و در سوریه و عراق با داعش همکاری می کنند و درپی نفوذ به الجزایر هستند.
به نوشته این روزنامه الجزایری، اینترپل همچنین از دولت الجزایر خواسته است که شرکت هواپیمائی این کشور اطلاعات شخصی مسافران را در اختیار اینترپل بگذارد تا این نهاد بین المللی بتواند گذرنامه های مسروقه ای را که تروریست ها به کار می برند، شناسائی کند. 
الجزایر اواخر سال 2014 لیستی را شامل مشخصات تعدادی از اعضای داعش دریافت کرد و این لیست را در فرودگاه ها، بنادر و گذرگاه های مرزی خود برای بازداشت آنها توزیع نمود.
نیروهای امنیتی الجزایر گذرنامه های مسافران را به دقت بررسی می کنند و آنها را با اطلاعات مربوط به گذرنامه های مسروقه و مفقوده که از اینترپل دریافت کرده اند، مطالبت می دهند.
اینترپل هشدار داده که یکی از روش های جدید تروریست ها برای پیوستن به گروه های تروریستی استفاده از کشتی های سیاحتی است. 

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو به ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان تهدید کرد


نظامیان صهیونیست با یورش به خاک سوریه ۵ جوان سوری را ربودند


اعتراف ترامپ به قدرت ایران؛ مذاکرات بدون عقب‌نشینی تهران ادامه دارد


میناب؛ جایی که خنده قبل از به صدا درآمدن زنگ‌ مدرسه مرد+ فیلم


فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است


کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران