"بن سلمان در انفجار قطیف دست دارد"

شنبه 2 خرداد 1394
23:06
یک پایگاه خبری اروپایی مدعی شد که تندروهای وابسته به جانشین ولی عهد و وزیر جنگ عربستان مسئول طراحی و اجرای عملیات انتحاری روز گذشته در قطیف بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  پایگاه خبری "بوسلا اسپانیول" به نقل از "منابع مطلع" در عربستان سعودی نوشت: تندروهای وهابی وابسته به "محمد بن سلمان" وزیر جنگ و جانشین ولی عهد، مسئول طراحی و اجرای عملیات انتحاری روز گذشته در مسجد علی بن ابی طالب (ع) شهر قطیف بودند.

به نوشته خبرگزاری تسنیم، این پایگاه می افزاید: همچنین قرار بود که مشابه این انفجار نیز در برخی مساجد مانند مسجد جامع رسول الاعظم شهر قطیف انجام شود که موفقیت امیز نبوده و حتی یکی از عوامل تکفیری توسط مردم بازداشت شده است.

گفته می شود به دلیل حمایت شیعیان عربستان از مردم مظلوم یمن، محمد بن سلمان قصد انتقام از آنها را دارد.

شهرک القدیح در بخش شمال غربی شهر القطیف واقع شده و حدود 2 کیلومتر از آن فاصله دارد. این شهرک در وسط نخلستان قرار دارد و از سمت غرب با تپه های بلند شن احاطه شده و از شرق نیز به ساحل خلیج فارس مشرف است.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه