پاسخ یمنی‌ها به تجاوزهای نظامی عربستان

يکشنبه 3 خرداد 1394
09:20
پاسخ یمنی‌ها به تجاوزهای نظامی عربستان مواضع و مراکز ارتش عربستان سعودی هدف شلیک موشک ها و راکت های ارتش و نیروهای مردمی یمن قرار گرفت که در نتیجه آن شماری از افسران و نظامیان سعودی از پا درآمدند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، منابع یمنی تأکید کردند که ارتش یمن و نیروهای مردمی چندین پایگاه نظامیان سعودی در استان جازان را تحت کنترل گرفتند.

ارتش یمن به همراه نیروهای مردمی همچنین در منطقه الثعبان واقع در بین دو منطقه طخیه و مندبه، عملیاتی علیه نظامیان سعودی انجام دادند.
در استان نجران عربستان سعودی نیز پایگاه «سقام» هدف حمله قرار گرفت و دو تانک و خودروهای زرهی ارتش عربستان منهدم شد.

مواضع ارتش عربستان در نجران نیز هدف شلیک شصت موشک و راکت قرار گرفت که در نتیجه آن شماری از افسران و نظامیان ارتش عربستان از پا درآمدند.

بر اساس گزارش های رسیده، مراکز و پایگاه های نیروهای گارد مرزی عربستان نیز در منطقه الطوال در جیزان هدف شلیک هشتاد راکت قرار گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است