امیر کویت از دولت عراق حمایت کرد

چهارشنبه 6 خرداد 1394
16:46
امیر کویت از دولت عراق حمایت کرد العالم - "صباح الاحمد الصباح" امیر کویت، حمایت کشورش از دولت "حیدر العبادی" نخست وزیر عراق، را اعلام کرد .

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز"، امیر کویت موضوع حمایت از دولت عراق را در چهل و دومین اجلاس وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی که کویت میزبان آن است، مطرح کرد.

الصباح گفت: ما با نگرانی اوضاع تاسف بار عراق و تحرکات گروه تروریستی "داعش" در خصوص نابودی امنیت و ثبات این کشور را زیر نظر داریم و از برادرانمان در عراق در زمینه حفظ امنیت، ثبات و یکپارچگی کشورشان حمایت می کنیم.

وی تلاش دولت عراق به ریاست العبادی برای تحقق برنامه آشتی ملی و تحکیم جبهه داخلی را ستود.  

چهل و دومین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با عنوان "دیدگاه مشترک برای تقویت تسامح و مقابله با تروریسم" با شرکت عراق امروز (چهارشنبه 6خرداد) در کویت آغاز شد. 

ارتش عراق در زمان حکومت صدام حسین و حزب بعث عراق در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۶۹ (۱۹۹۰ م.) به کویت حمله و این کشور را اشغال کرد. عراق با این حمله باعث بروز بحرانی بین‌المللی گردید و اخطار شورای امنیت را نپذیرفت. آمریکا در سال ۱۳۶۹ (۱۹۹۱) با ائتلافی از کشورهای دیگر به کویت و سپس به عراق حمله کرد و ارتش عراق را از کویت بیرون راند.

دلیل حملهٔ عراق به کویت مشکل بدهی ۳۰ میلیارد دلاری عراق به کویت و تلاش عراق برای بازسازی اقتصاد عراق بود که در جنگ ایران و عراق نابود شده بود. عراق معتقد بود چون جنگ ایران و عراق به سود کشورهای عرب حوزه خلیج فارس بوده‌است، دولت‌های عربی باید بدهی ۳۰ میلیارد دلاری عراق را ببخشند. کویت زیر بار نرفت و تشنج با کویت بروز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند