بسیج مردمی عراق: آمریکا در مبارزه با داعش جدی نیست

پنج‌شنبه 7 خرداد 1394
16:37
بسیج مردمی عراق: آمریکا در مبارزه با داعش جدی نیست یکی از مسؤولان بسیج مردمی عراق، ائتلاف آمریکا را به عدم جدیت در مبارزه با داعش متهم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه سومریه نیوز روز پنجشنبه به نقل از "مشعان الجبوری" تأکید کرد: آمریکا و متحدانش که ائتلاف مبارزه با داعش را تشکیل داده اند ، در مبارزه با این گروه تروریستی جدی نیستند .
الجبوری گفت: ائتلاف آمریکایی می تواند داعش را ریشه کن کند، ولی راغب به پایان دادن به کار این گروه تروریستی نیست. 
الجبوری خاطرنشان کرد: میزان مشارکت ائتلاف آمریکا در عملیات نظامیِ ضد داعش بیش از 10 درصد نیست و گذشته از این ، مشارکت ائتلاف در عملیات مشکلاتی را برای ارتش و بسیج مردمی ایجاد کرده است که یکی از این مشکلات عدم استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین برای شناسایی است .
الجبوری اعلام کرد: حدود 17 هزار نفر از شهروندان سُنی عراق با نیروهای بسیج مردمی همکاری می کنند، که این تعداد کم نیست .
این مسؤول نیروی بسیج مردمی افزود: داعش تقریباً در همه استان های عراق پایگاه ها و مواضعی دارد که تعداد این پایگاه ها و مواضع از استانی به استانی دیگر فرق می کند.

 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد+ فیلم


۲۸ عملیات مقاومت لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها طی روز گذشته


رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی رزمایش برگزار می‌کند


شنیده شدن صدای انفجار در سلیمانیه عراق