نماز خواندن یهودیان با مسلمانان در لس آنجلس

يکشنبه 10 خرداد 1394
19:43
نماز خواندن یهودیان با مسلمانان در لس آنجلس در اتفاقی بی سابقه، یهودیان شهر لس آنجلس در یک اجتماع با مسلمانان نماز گزاردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم  به نقل از شفقنا ، یهودیان و مسلمانان کالیفرنیا در ساحل لس آنجلس در مراسمی با عنوان دو دین یک نیایش گردهم جمع شدند تا ضمن نشان دادن اتحاد و همبستگی خود، با یکدیگر نماز بخوانند.

مریم سلیمی از بانیان این مراسم می گوید ما با نماز خواندن مشترک می خواستیم به همه نشان دهیم که مسلمانان و یهودیان تفاوت های زیادی با یکدیگر ندارند و می توانند حتی با هم نماز هم بخوانند. ما وقتی یک خدا را پرستش می کنیم پس می توانیم با یکدیگر نماز هم بخوانیم.در این مراسم مسلمانان و یهودیان هریک با زبان خود نسبت به اقامه نماز اقدام کردند.

براساس گزارش منابع محلی در مراسم دو دین یک نیایش 20 گروه مسلمان و یهودی آمریکائی شرکت داشتند و این مراسم را در 5 نقطه مختلف ایالت کالیفرنیا برگزار کرده اند. این گروه ها همچنین امکان ایجاد ارتباط میان مسلمین ویهودیان را به منظور بالابردن سطح درک و تحمل بین این دو دین الهی ایجاد کرده اند.

مراسم نماز مشترک در سیتی هال لس آنجلس برگزار شد و شرکت کنندگان پس از اقامه نماز عشا شام را در کنار یکدیگر صرف کردند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد