اعتراف رژیم صهیونیستی به دخالت در سوریه

پنج‌شنبه 14 خرداد 1394
20:31
اعتراف رژیم صهیونیستی به دخالت در سوریه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به دخالت ارتش اشغالگر قدس در روند تحوالت جنگ جاری در سوریه اعتراف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامه لبنانی "السفیر"، البته یعلون این دخالت را در ارتباط با مواردی دانست که ازآنها به عنوان نقض "خطوط قرمز" نام برد.
السفیر افزود: یعلون در گفتگو با روزنامه آمریکایی واشنگتن پست مدعی شد که رژیم اشغالگر قدس برای تحولات آن سوی مرزهای فلسطین اشغالی سه خط قرمز ترسیم کرده است .
یعلون ادعا کرد، ممنوعیت انتقال تسلیحات پیشرفته برای گروهکهای مسلح و حمل و نقل تسلیحات شیمیایی توسط این گروهک ها و نقض حریم این رژیم به ویژه در بلندیهای جولان سه خط قرمز رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهند.
وی افزود : "از نظر اسراییل سوریه و لبنان یک صحنه نبرد واحد را تشکیل می دهند، زیرا حزب الله در بلندیهای جولان و مرزهای لبنان فعال است."

رژیم صهیونیستی از حامیان بسیار مهم گروه های تروریستی در سوریه به شمار می آید، و از آغار بحران و جنگ در سوریه در حال امدادرسانی و کمک به تروریستها از طریق درمان مجروحان آنان و آموزش و تسلیح عناصر این گروه ها است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس