جنایت جدید جنگنده‌های سعودی در یمن + فیلم

دوشنبه 18 خرداد 1394
08:00
حملات تجاوزکارانه جنگنده‌های سعودی به پایتخت یمن طی 24 ساعت گذشته بیش از 200 شهید و یا مجروح برجا گذاشته است؛ بیشتر قربانیان این حملات از شهروندان هستند.

خبرنگار شبکه العالم از پایتخت یمن گزارش داد، جنگنده‌های سعودی دیروز (یکشنبه) 4 بار مقر فرماندهی کل نیروهای مسلح در صنعا را بمباران کردند که در پی آن صدها تن کشته و یا مجروح شدند.
این حملات همچنین خسارتهای فراوانی به زیرساختها و خانه‌های مردم وارد کرد.
یکی از شهروندان به خبرنگار العالم گفت: کاملا آشکار بود که هدف اصلی این حملات مردم هستند، زیرا منطقه‌ای که هدف قرار گرفت در مرکز صنعا قرار دارد و مردم بسیاری در آنجا زندگی می‌کنند.
وی افزود: این حملات موجب رعب و وحشت مردم شد به صورتیکه بسیاری از ساکنان اطراف مقر فرماندهی از ترس تکرار حملات، محل زندگی خود را ترک کردند.
"ابراهیم العبیدی" از رهبران جنبش انصارالله به خبرنگار العالم گفت: این حمله در واقع واکنشی به شلیک موشک اسکاد به پایگاه نظامی سعودی و خسارتهای فراوان به آن پایگاه بود.
العبیدی تأکید کرد که مذاکره با عربستان هیچ فایده‌ای ندارد، و عربستان جز زبان زور چیزی نمی فهمد.

0% ...

آخرین اخبار

60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی