جنایت جدید جنگنده‌های سعودی در یمن + فیلم

دوشنبه 18 خرداد 1394
08:00
حملات تجاوزکارانه جنگنده‌های سعودی به پایتخت یمن طی 24 ساعت گذشته بیش از 200 شهید و یا مجروح برجا گذاشته است؛ بیشتر قربانیان این حملات از شهروندان هستند.

خبرنگار شبکه العالم از پایتخت یمن گزارش داد، جنگنده‌های سعودی دیروز (یکشنبه) 4 بار مقر فرماندهی کل نیروهای مسلح در صنعا را بمباران کردند که در پی آن صدها تن کشته و یا مجروح شدند.
این حملات همچنین خسارتهای فراوانی به زیرساختها و خانه‌های مردم وارد کرد.
یکی از شهروندان به خبرنگار العالم گفت: کاملا آشکار بود که هدف اصلی این حملات مردم هستند، زیرا منطقه‌ای که هدف قرار گرفت در مرکز صنعا قرار دارد و مردم بسیاری در آنجا زندگی می‌کنند.
وی افزود: این حملات موجب رعب و وحشت مردم شد به صورتیکه بسیاری از ساکنان اطراف مقر فرماندهی از ترس تکرار حملات، محل زندگی خود را ترک کردند.
"ابراهیم العبیدی" از رهبران جنبش انصارالله به خبرنگار العالم گفت: این حمله در واقع واکنشی به شلیک موشک اسکاد به پایگاه نظامی سعودی و خسارتهای فراوان به آن پایگاه بود.
العبیدی تأکید کرد که مذاکره با عربستان هیچ فایده‌ای ندارد، و عربستان جز زبان زور چیزی نمی فهمد.

0% ...

آخرین اخبار

سفیر ایران: ژاپن می‌تواند در بازسازی و توسعه اقتصادی پس از جنگ مشارکت کند


انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید به مناسبت عید غدیر


رکورد تولید ۸۰ میلیارد کیلووات‌ساعت برق هسته‌ای نیروگاه اتمی بوشهر


سخنگوی سپاه: تخریب فرودگاه کویت کار آمریکا بوده است


گزارش العالم از بحران سوخت و تهیه وعده‌های غذایی گرم در غزه + فیلم


ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران


پاسخ قاطع ایران در برابر شرارت های آمریکا موازنه جدیدی ایجاد کرده است+فیلم


هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع مواجه خواهد شد


قالیباف: دوران تهدید بی هزینه ایران به پایان رسیده است


اطلاعیه ستاد بزرگداشت امام شهید حضرت آیت‌الله‌خامنه‌ای