وزیر کشور عراق: بسیج مردمی تجربه موفقی است

دوشنبه 18 خرداد 1394
10:41
وزیر کشور عراق: بسیج مردمی تجربه موفقی است وزیر کشور عراق نیروهای داوطلب مردمی را در زمنیه کمک به آزادی مناطق اشغال شده تجربه ای منحصر به فرد و موفقیت آمیز توصیف کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، محمد سالم الغبان در مصاحبه با شبکه السومریه عراق، گفت: نیروهای داوطلب مردمی، نیروهای اساسی و مهمی هستند که مناطق اشغال شده از سوی گروه تروریستی داعش را با حمایت و پشتیبانی پلیس فدرال و برخی واحدهای ارتش و سازمان مبارزه با تروریسم و افراد عشایر آزاد می کنند.

الغبان با اشاره به برنامه آموزش نیروهای پلیس برای برقراری امنیت و حفظ نظم عمومی، افزود: وزارت کشور عراق با ایتالیا برای آموزش پلیس به منظور بازگرداندن امنیت به مناطق آزاد شده توافقاتی دارد.

وی اظهار داشت: بعد از حوادث موصل، نیروهای پلیس فدرال در کنار نیروهای داوطلب مردمی وارد نبرد و درگیری ها شدند و به پیروزی هایی دست یافتند و پلیس فدرال با همکاری برخی نیروهای سازمان های دیگر و داوطلبان مردمی، تکریت را آزاد کرد.

وزیر کشور عراق تصریح کرد، شهر الرمادی به علت اشتباهات فراوان نظامی سقوط کرد و این اشتباهات به فرماندهی، کنترل و همچنین آموزش مربوط می شود.

الغبان تاکید کرد که دولت عراق مصمم است همه مناطق استان الانبار را از دست داعش آزاد کند.

وی با بیان این که وزارت کشور قادر و آماده است پرونده امنیتی را در بغداد در اختیار بگیرد، افزود: ما طرح های راهبردی برای حفظ امنیت داخلی و ارایه خدمات امنیتی داریم.

وزیر کشور عراق در پایان به وضعیت امنیت پایتخت اشاره کرد و گفت: بغداد امن است و هیچ خطری آن را تهدید نمی کند.

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از یکصد شب حضور شکوهمند ملت بزرگ ایران


پاکستان هزاران نفر را به عنوان بخشی از مبارزه با تروریسم اخراج می‌کند! +فیلم


عراقچی خطاب به وزرای خارجه ترکیه و عربستان: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد


بیانیه وزارت امور خارجه در محکومیت اقدامات تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران/ پایگاه‌های آمریکا که مبدا این تجاوزها بودند مورد ضربه شدید قرار گرفتند


سلاح «مرگبار» حزب‌الله، دستورالعمل های ارتش رژیم اسرائیل را تغییر داد


ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


حملات هوایی پاکستان به سه ولایت افغانستان، ۱۳ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت


سخنگوی طالبان: در حملات پاکستان به افغانستان ۲۴ نفر کشته و زخمی شدند


نامه عراقچی به اعضای شورای حکام درباره اقدام غیرقانونی آمریکا و سه کشور اروپایی


نیروی دریایی سپاه ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین را هدف حملات پهپادی قرارداد