دی میستورا: بحران سوریه فقط راه حل سیاسی دارد

پنج‌شنبه 21 خرداد 1394
09:45
دی میستورا: بحران سوریه فقط راه حل سیاسی دارد نماینده سازمان ملل در سوریه تاکید کرد که بحران سوریه فقط از طریق راهکار سیاسی قابل حل و فصل است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، سخنگوی استفان دی میستورا در بیانیه ای گفت: نیاز ضروری به یافتن یک راه حل سیاسی فراگیر برای بحران سوریه وجود دارد که چنین راه حل فقط می تواند انتظارات ملت سوریه را تامین و به بحران به طور پایدار پایان دهد.

این سخنگو به وجود "توافق کلی در دیدگاهها" درخصوص نبود هرگونه راه حل نظامی برای بحران در سوریه اشاره کرد و افزود: مسئولیت بر دوش همه طرف های موثر سوری و منطقه ای و بین المللی است تا برای تحقق این امر گام برادارند و همه تلاش ممکن را برای محافظت از جان غیرنظامیان تحت هر شرایط و زمانی مبذول دارند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد