در دیدار بشار اسد و دی میستورا چه گذشت؟

چهارشنبه 22 بهمن 1393
16:42
در دیدار بشار اسد و دی میستورا چه گذشت؟ استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل متحد به دمشق با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، استفان دی میستورا فرستاده سازمان ملل متحد و هیأت همراهش روز چهارشنبه با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه در شهر دمشق دیدار و گفت وگو کرد.

بشار اسد و میستورا در گفت وگوهای خود به بررسی طرح پیشنهادی میستورا درباره توقف درگیری ها در شهر حلب پرداختند که این گفت وگوها مثبت و سازنده ارزیابی شد.

به گزارش سانا، رئیس جمهوری سوریه در این دیدار بار دیگر اعلام کرد که از هر طرحی که به حل بحران سوریه کمک کند و باعث توقف خونریزی ها و آغاز به کار نهادهای کشورش شود، حمایت می کند.

وی تاکید کرد: باید همه کشورهایی را که به حمایت مالی از تروریست های فعال در سوریه می پردازند و تروریست به این کشور می فرستند، زیر فشار گذاشت تا به قطعنامه های 2170 و 2178 سازمان ملل عمل کنند.

دی میستورا نیز ابراز امیدواری کرد که همه طرف ها به اجرایی شدن طرحش کمک کنند تا امنیت و آرامش به شهر حلب و نهایتاً به همه مناطق سوریه بازگردد.

ولید المعلم وزیر امور خارجه، بثینه شعبان مشاور سیاسی و رسانه ای بشار اسد، فیصل مقداد معاون وزیر امور خارجه و احمد عرنوس مشاور وزیر امور خارجه در این دیدار حضور داشتند.

بشار اسد روز 10 نوامبر 2014 نیز در دیدار با میستورا اعلام کرده بود که دولت برای تأمین امنیت ساکنین شهر حلب و دیگر مناطق ناآرام کشور تلاش می کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت