اردوغان نگران پیشروی کردهای سوریه است نه داعش !

يکشنبه 24 خرداد 1394
17:23
اردوغان نگران پیشروی کردهای سوریه است نه داعش ! رئیس جمهور ترکیه درباره پیشروی کردهای سوریه در شهر "تل ابیض" در شمال این کشور ابراز نگرانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "رجب طیب اردوغان" روز یکشنبه مدعی شد که پیشروی کردهای سوریه در منطقه "تل ابیض" در آینده تهدیدی برای ترکیه به شمار خواهد آمد.
فعالان حقوق بشر و همچنین مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه تأکید دارند که شهر مرزی تل ابیض که کردهای سوریه در آستانه ورود به آن هستند، گذرگاه و محل تردد اصلی تروریستهای داعش به ترکیه شمار می آید.
در پی درگیری شدید کردهای سوریه با عناصر داعش و فرار ساکنان تل ابیض برای نجات جان خود از این درگیریها، ترکیه طی روزهای اخیر مرزهای خود را در مقابل هزاران آواره سوری بست.
عکسهای منتشر شده از مناطق مرزی بیانگر آن است که عناصر داعش آزادانه به این مناطق تردد، و مردم رابه بازگشت به داخل شهر تل ابیض مجبور می‌کنند.
اردوغان همچنین ادعا کرد که در جریان پیشروی نیروهای کرد، عربها و ترکمانها هدف قرار می گیرند، و آنان مناطقی را که مردم از آنجا مهاجرت کرده‌اند، تحت کنترل خود درمی آورند. !
خبرگزاری فرانسه خاطرنشان کرد که اردوغان اشاره‌ای به موضوع بسته شدن مرزهای این کشور در برابر آوارگان نکرد.

عناصر داعش مقابل نیروهای نظامی ترکیه درحال بازگرداندن آوارگان به تل ابیض

 

0% ...

آخرین اخبار

سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست+فیلم


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها