داعش حمله به نیروهای تونسی را برعهده گرفت

سه شنبه 26 خرداد 1394
21:19
داعش حمله به نیروهای تونسی را برعهده گرفت گروه تروریستی داعش حمله خونین به نیروهای امنیتی استان " سیدی بوزید " تونس را به عهده گرفت. .

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه تروریستی داعش روز سه شنبه اعلام کرد که 3 نیروی امنیتی تونس را در حمله به شهر سیدی بوزید در مرکز این کشور به قتل رسانده است.

داعش در بیانیه ای که شبکه های اجتماعی آن را منتشر کردند، ادعا کرد که دو نفر از از عناصر این گروه به 2 مرکز نظامی در شهر سیدی بوزید – مرکز استان سیدی بوزید – با سلاح های سبک حمله کردند و توانستند 20 نیروی ارتش را به قتل برسانند و زخمی کنند .
این درحالی است که وزارت کشور تونس اعلام کرده است، 3 نیروی ارتش و یک تروریست در تیراندازی بامداد روز دوشنبه شهر سیدی بوزید کشته شدند.
وزارت کشور تونس افزود : مهاجمان عضو گروه " گردان عقبه بن نافع " وابسته به القاعده هستند.
فرانس پرس نیز به نقل از منبعی پزشکی در سیدی بوزید خاطرنشان کرد که در این تیراندازی ها 12 نفر زخمی شدند که 4 نفر از آنان از نیروی ارتش و 8 نفر نیز از شهروندان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای نفت و انرژی ایران و روسیه


کمترین حجم تردد در شاهراه انرژی جهان


جهش ۴ درصدی نفت؛واکنش بازار به شرارت‌های نظامی آمریکا


دست‌وپا زدن کابینه نتانیاهو برای پیروز شدن در انتخابات


برندسازی جهانی فرش تبریز با اتکا به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی


مسافر خوش خیال در تله قانون فرودگاه


وقتی عراق و ایران برای شکار ریزگردها متحد می‌شوند


ادامه صدرنشینی ایران با شکست هند


بغداد خواستار حل اختلافات از طریق گفت وگو شد


بقائی: آمریکا تفاهم اسلام‌آباد را وارد مرحله بحران کرده است/ ایران، آغازگر نقض تعهدات نبود