ویکی لیکس از فتوای سعودی ها برای تخریب کلیساها پرده برداشت

يکشنبه 31 خرداد 1394
09:10
ویکی لیکس از فتوای سعودی ها برای تخریب کلیساها پرده برداشت افراطی گری وهابی های سعودی یکی از مهمترین مسائلی است که اسناد ویکی لیکس با تاکید بر آن، ماهیت تروریستی این کشور و صدور آن به کشورهای مختلف جهان را نشان می دهد.


به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم به نقل از مهر،  بر اساس اسناد فاش شده ویکی لیکس «عبد العزیز آل شیخ» مفتی سعودی و منتسب به خاندان محمد بن عبد الوهاب موسس رژیم آل سعود، از جمله کسانی است که بر ضرورت تخریب تمام کلیساها در منطقه خاورمیانه تاکید می کند.

این فتوای مفتی وهابی در پاسخ به استفسار هیئتی کویتی در خصوص قانونی کردن منع ساخت کلیساها در کشورشان مطرح شده و آل شیخ نه تنها اجازه تخریب کلیساها توسط دولت هایی که تمایل به این کار را دارند، داده بلکه آن را امری الزامی و واجب دانسته است.

طبق عادت علمای وهابی، این مفتی وهابی نیز به حدیثی ساختگی از رسول اکرم (ص) استناد کرد و گفته است: جزیره العرب شاهد حضور دو دین نبوده است. این در حالی است که دایی خدیجه همسر اول پیامبر اکرم (ص) مسیحی بوده و در مکه زندگی می کرده است.

در حال حاضر فتوای تکفیری مفتی های سعودی برای مسیحیان توسط گروهک داعش اجرایی می شود. این گروهک به کلیساهای شهر موصل عراق و روستاهای آشوری در ریف حسکه تعرض کرده است و این نشان دهنده نزدیکی فکری میان رژیم آل سعود و گروهک داعش است.

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟