"دستمزد" نیم میلیارد دلاری نجیفی برای تخریب عراق

دوشنبه 1 تير 1394
18:56
العالم ـ سایت ویکی‌لیکس با انتشار یکی از اسناد سازمان اطلاعات عربستان، همکاری نزدیک اسامه نجیفی معاون رییس جمهور عراق با مقامات سعودی برای ضربه زدن به وحدت ملی عراق در مقابل دریافت نیم میلیارد دلار را فاش کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بنا به سند صادره از سازمان اطلاعات عربستان با شماره 341 مورخ 23/6/2014 که در سایت ویکی لیکس منتشر شد، اسامه نجیفی معاون رییس جمهور عراق برای اجرای یک طرح سعودی درعراق و توطئه علیه کشور، 575 میلیون دلار از خالد بن بندر بن عبدالعزیز رییس پیشین سازمان اطلاعات عربستان دریافت کرده است.

اسنادی که پایگاه ویکی لیکس منتشر کرد، واقعیتهای خطرناکی از دست داشتن نظام عربستان در ایجاد حوادث فاجعه بار در منطقه و دخالت آشکار در امور کشورهای دیگر را برملا کرد.

این پایگاه مشهور، از مجموع نیم میلیون سند درز شده از وزارت خارجه عربستان و سازمان اطلاعاتی و نظامی این کشور، 70 هزار سند که برخی از آنها در زمره اسناد بسیار محرمانه به شمار می آمدند، منتشر کرده است و اعلام کرد که اسناد بیشتری را منتشر خواهد کرد تا بدین صورت تعداد این اسناد به بیش از یک میلیون سند سعودی برسد.

0% ...

آخرین اخبار

ترور ناجوانمردانه یک مأمور پلیس در شهرستان ایرانشهر


برخلاف ادعای غربی‌ها، متن تفاهم‌نامه احتمالی تا این‌لحظه نهایی‌ نشده


حسام زیدان... صدای فلسطین که با بمباران اسرائیلی خاموش شد


قتل عام هولناک در لبنان در نتیجه تشدید حملات هوایی و تجاوزات صهیونیستی


پزشکیان: به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم، ناآرامی منطقه به خاطر اسرائیل است


ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است


عزت امروز مردم ایران، نتیجه آموزش‌های عملی ولایت فقیه است


گالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک فنی به گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا است


وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکایی خود دیدار می‌کند


تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران