آموزشگاه تروریست های داعش در لیبی

شنبه 13 تير 1394
19:35
آموزشگاه تروریست های داعش در لیبی العالم - یک منبع امنیتی الجزایری اعلام کرد که داعش در لیبی به صورت مخفیانه تروریست‌هایی را از کشورهای عربی و غربی برای اجرای عملیات انتحاری، ساخت کمربند انفجاری و بمب های ساعتی و جنگ با سلاح سبک، آموزش داده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع خاطرنشان کرد که 40 عضو مخفی از تونس، الجزایر و کشورهای غربی در پادگان‌های داعش در لیبی آموزش دیده‌اند .

براساس این گزارش تحقیقات گسترده ای برای شناسایی عناصری دنبال می شود که برای اجرای عملیات انتحاری در لیبی در سال 2014 و اوایل سال 2015 آموزش دیده بودند.

سایت "الشروق" به نقل از این منبع الجزایری که خواست نامش فاش نشود، نوشت: دستگاه‌های امنیتی تونس و الجزایر به دنبال کشف برنامه محرمانه داعش در لیبی به اطلاعاتی دست یافتند که بیانگر آموزش دست کم 40 تن از اعضای گروه های زیرزمینی داعش در کشورهای عربی و غربی است.

این منبع بابیان اینکه این نیروها در زمان حاضر به طور آزادانه در تونس، الجزایر و کشورهای اروپایی رفت و آمد می‌کنند، یادآور شد: عامل عملیات انتحاری هتل سوسه تونس به همراه دست‌کم 40 عضو مخفی دیگر، در لیبی آموزش دیده بودند و بدون تردید این عملیات، آخرین فعالیت آنها نخواهد بود.

به گفته این منبع امنیتی، 3 گروه تروریستی در درنه، برقه و بن غازی لیبی در زمینه آموزش و تامین مالی عناصر انتحاری و اعزام آنها به الجزایر و تونس فعالیت می کنند و دستگاه های امنیتی الجزایر و تونس درباره امکان هدف عملیات تروریستی قرار گرفتن مواضع حیاتی و زیربنایی در این دو کشور از سوی گروهک های "جند الخلافه" در الجزایر و "گردان عقبه بن نافع" تونس و دیگر گروهک های وابسته به داعش در لیبی هشدار می دهند.

این منبع با استناد به گزارش های امنیتی تصریح کرد: گروهک موسوم به "گردان عقبه بن نافع" در تونس و گروهک های وابسته به داعش در لیبی برنامه های تروریستی از پیش آماده شده ای دارند و اعضای زیرزمینی داعش که اغلب در مساجد یا از طریق اینترنت جذب شده اند، بر اساس این برنامه ها آموزش دیده اند .

وی تاکید کرد: اجرای عملیات تروریستی جدید علیه اهداف غیر نظامی یا امنیتی لیبی و تونس، قطعی است.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود