اشتباه در ارائه آمار کشته‌های ارتش مصر مجازات دارد

يکشنبه 14 تير 1394
22:57
اشتباه در ارائه آمار کشته‌های ارتش مصر مجازات دارد حکومت مصر طرح قانونی را به عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور این کشور ارجاع داد که بر اساس آن او اجازه دارد علیه روزنامه نگارانی که اطلاعات نادرست از کشته‌های نیروهای دولتی در حملات تروریستی منتشر کرده اند، اقدامات قانونی اتخاذ کند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، مسوولان مصری پیش بینی کردند سیسی با طرح این قانون موافقت کند و قانون مذکور اجرایی شود. این قانون همچنین در پی کشته شدن دادستان کل مصر در هفته گذشته قوانین را تشدید خواهد کرد.

طرح قانون مبارزه با تروریسم که در تعدادی از نشریه های مصری منتشر شده تصریح می کند که هرکسی که از روی عمد به انتشار اخبار و اظهارات غیر واقعی از اقدامات تروریستی بپردازد که بر خلاف بیانیه های رسمی از سوی مبادی ذیربط باشد دست کم به دوسال حبس محکوم می شود.

این قانون جدید امکان اخراج روزنامه نگاران خارجی یا ممنوعیت اقامت آنها را در اماکن معین فراهم می کند.

احمد الزند وزیر دادگستری مصر خاطرنشان کرد که پوشش رسانه ای حملات اخیر مصر به داعش در شمال سینا در ابتدای ماه جاری احتمال تصویب این قانون را تقویت کرده است. 

0% ...

آخرین اخبار

فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد


عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم