واکنش نمایندگان انگلیس به نقض حقوق بشر در بحرین

پنج‌شنبه 18 تير 1394
13:32
واکنش نمایندگان انگلیس به نقض حقوق بشر در بحرین العالم - تعدادی از نمایندگان پارلمان انگلیس، محدودیت ها علیه مردم بحرین و ایجاد ترس و وحشت در بین آنان و همچنین بازداشت فعالان حقوق بشری در بحرین را محکوم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، 23 تن از نمایندگان پارلمان انگلیس علیرغم حمایت دولت این کشور از جنایات رژیم آل خلیفه، محدودیت های حکومت بحرین علیه مردم این کشور و حاکم کردن ترس و وحشت در بحرین و محاکمه نبیل رجب، فعال حقوقی بحرینی به سبب نوشتن پیامی کوتاه در توییتر را محکوم کردند.

نبیل رجب، در این پیام، از وزارت کشور و وزارت دفاع آل خلیفه انتقاد کرده بود.

نمایندگان انگلیسی این واکنش را بعد از آن انجام دادند که گزارش های تازۀ سازمان دیده بان حقوق بشر و سازمان عفو بین الملل از محدودیت های فراوانِ تحمیل شده بر مردم بحرین و نبود آزادی بیان در این کشور، حکایت داشت.

نمایندگان انگلیسی، آزادی نبیل رجب و همه زندانیان سیاسی بحرینی را خواستار شدند و از وزارت امور خارجه انگلیس خواستند در کمک های خود به دولت بحرین بازنگری کند؛ به ویژه که این کشور، در گزارش سالانۀ وزارت امورخارجه انگلیس، به سبب اوضاع حقوق بشر، به عنوان کشوری نگران کننده توصیف شده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست


طوفان‌های شدید در آمریکا؛ سیل مرگبار در ویرجینیای غربی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر


روسیه: آمریکا با متهم‌کردن دیگران درصدد آماده‌سازی شرایط جنگ است


بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است


چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد