سركرده القاعده در يمن با الظواهري بيعت كرد

جمعه 19 تير 1394
11:43
سركرده القاعده در يمن با الظواهري بيعت كرد العالم - سركرده گروه تروريستي القاعده با ايمن الظواهري سركرده ارشد گروه القاعده بيعت كرد و از وي خواست تا به "جهاد عليه سركرده كفر جهاني" يعني آمريكا ادامه دهد.

به گزارش پايگاه خبري شبكه العالم به نقل از روزنامه اينترنتي راي اليوم، قاسم الريمي در يك نوار صوتي كشته شدن ناصر الوحيشي سلف خود در حمله هوايي ماه گذشته يك فروند هواپيماي بدون سرنشين آمريكا به استان حضر موت يمن را گرامي داشت.

او به آمريكا وعده انتقام داد و گفت: "آمريكا ترس خود از مجاهدان را ديگر پنهان نمي كند".

الريمي در پايان خطاب به همه تروريست هاي زنداني در فلسطين، عربستان، مصر، سوريه، يمن و گوانتانامو گفت: "شما را فراموش نكرده ايم و پيمان مي بنديم كه به خواست خدا براي آزادي شما از بند اسارت تلاش كنيم".

ناصر الوحیشی مسئول سابق القاعده در یمن روز سه شنبه، ۲۶ خرداد (۱۶ ژوئن)، به هلاکت رسید و الریمی یکی از فرماندهان میدانی القاعده جانشین او شد.

الوحیشی، متولد ۱۹۷۶، شهروند یمن بود که گفته می‌شود زمانی از همکاران نزدیک اسامه بن لادن، پایه‌گذار شبکه القاعده بود. او بعدا به یمن بازگشت و توسط دولت این کشور دستگیر شد اما در سال ۲۰۰۶ موفق شد از زندان بگریزد.

پس از ادغام شعبه‌های شبکه القاعده در یمن و عربستان در سال ۲۰۰۹، ایمن الظواهری انتصاب الوحیشی به عنوان "امیر القاعده شبه جزیره عربستان" را تایید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد