واکنش وفاق بحرین به بازداشت یکی از رهبران وعد

يکشنبه 21 تير 1394
14:18
واکنش وفاق بحرین به بازداشت یکی از رهبران وعد جمعیت وفاق بحرین بازداشت مجدد یکی از رهبران جنبش وعد این کشور را نشان دهنده حجم بحرانی دانست که نظام آل خلیفه با آن مواجه است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق بحرین روز یکشنبه در بیانیه ای در واکنش به بازداشت مجدد ابراهیم شریف از رهبران جنبش «وعد» اعلام کرد، ابراهیم شریف نزدیک به پنج سال در زندان بود و باداشت مجدد او نشان دهنده حجم بحران سیاسی رژیم حاکم است.
جمعیت وفاق خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط ابراهیم شریف شد و تاکید کرد که بازداشت وی به نفع منافع ملی بحرین نیست.
مقامات رژیم حاکم بحرین ابراهیم شریف را که کمتر از یک ماه بود از زندان آزاد شده بود بار دیگر به اتهام واهی مخالفت با قانون بازداشت کردند.
جمعیت وفاق تاکید کرد که جایی برای سخن گفتن از تغییر و اصلاح در بحرین نیست، زیرا همه مسائل با بازداشت مجدد ابراهیم شریف برای همگان در حال عیان شدن است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند