تسلط ارتش سوریه بر ورودی شهر زبدانی

دوشنبه 22 تير 1394
19:31
تسلط ارتش سوریه بر ورودی شهر زبدانی العالم - ارتش سوریه و مجاهدان مقاومت لبنان بر ورودی اصلی شهر زبدانی به طور کامل تسلط یافتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نیروهای نظامی سوریه به همراه رزمندگان حزب الله لبنان بر جنوب شرق شهر زبدانی در حومه غربی دمشق سیطره یافتند و موفق شدند تعداد زیادی از تروریست ها را به هلاکت رسانده و یا زخمی کنند.

منابع میدانی در سوریه به خبرگزاری شبکه المنار گفتند که در سایه پیشروی این نیروها و ورودشان به میدان برق در نزدیکی مسجد الهدی و خیاببان حقل النصر زبدانی، ورودی اصلی این شهر که راه ارتباطی مضایا با شهر زبدانی بود، بسته شده است.

ارتش سوریه و نیروهای مردمی از یک هفته پیش به مواضع تروریست ها در شهر زبدانی حمله کرده اند و در حال آزادسازی این شهر از دست تروریست های تکفیری هستند. 

0% ...

آخرین اخبار

آلبانیز: چشم‌پوشی از حقوق فلسطینیان، آینده حقوق بشر را تهدید می‌کند


عراقچی: اکنون هیچ مذاکره‌ای با آمریکا نداریم


یحیی سریع: در حمله گسترده به مواضع مزدوران سعودی ده‌ها نفر از آن‌ها را کشته و زخمی کردیم


دیدار و گفت‌گوی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب درباره مسائل اقتصادی و نظامی کشور


هر اقدامی که به انسجام ملی آسیب بزند، نابخشودنی است


ویدئو گرافیک| تنگه باب المندب چه اهمیتی دارد؟


احمد حسن سکاب: شهید راه مقاومت


سی‌ان‌ان: ترامپ با جنگ علیه ایران، برتری سنتی جمهوری‌خواهان در امنیت ملی را از بین برد


یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم