بخش هایی از مناطق اطراف فلوجه آزاد شد

سه شنبه 23 تير 1394
19:39
بخش هایی از مناطق اطراف فلوجه آزاد شد سخنگوی بسیج مر دمی عراق گفت، ارتش و بسیج مردمی مناطق "الشهابی"، "البو جاسم"، "الحلابسه"، شمال "صقلاویه" و روستای "الطاحونه" نزدیک شهر "فلوجه" را آزاد ساختند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد الاسدی" در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد، شمار کشته های گروه تروریستی "داعش" در دو روز گذشته دهها و در یک هفته گذشته صدها نفر بوده است. 
سومریه نیوز به نقل از الاسدی خاطر نشان ساخت که ائتلاف بین المللی نه با بسیج مردمی بلکه با اتاق عملیات مشترک هماهنگی می نماید.    
"حیدر العبادی" نخست وزیر و فرذمانده کل نیروهای مسلح عراق روز گذشته از نزدیک بودن زمان آزادی استان "الانبار" از سیطره داعش سخن گفت.  
فرماندهی عملیات مشترک نیز با اعلام آغاز عملیات آزاد سازی استان الانبار اعلام کرد ارتش مشغول نبرد آزادی است و به طرف اهداف از پیش طراحی شده در استان پیشروی می نماید. 

0% ...

آخرین اخبار

شریف در دیدار با ونس: مشتاق به تسهیل طرفین مذاکرات به سوی صلح پایدار هستیم


سخنگوی دولت: دست به ماشه مذاکره خواهیم کرد


حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است