کنترل ارتش سوریه و مقاومت بر ورودی اصلی زبدانی

سه شنبه 23 تير 1394
22:34
کنترل ارتش سوریه و مقاومت بر ورودی اصلی زبدانی ارتش سوریه و مبارزان مقاومت لبنان منطقه السطانی در جنوب شرق شهر الزبدانی را تحت کنترل در آوردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش سوریه و اعضای حزب الله لبنان با ادامه پیشروی در زبدانی به میدان الکهرباء و خیابان الحقل الاصفر رسیدند، و به این ترتیب ورودی اصلی شهر را به طور کامل تحت کنترل درآوردند.
با این حال هنوز بیش از 60 نفر از جمله زنان و کودکان اهالی شهرک اشتبرق در حومه ادلب هنوز در دست جبهه النصره اسیرند.
کسانی هم که آزاد شدند گفتند که شهر و خانه های خود را به قصد پیوستن به ارتش از طریق باغها و مزارع ترک کردند اما به دلیل شهادت و زخمی شدن تعدادی از همراهان خود نتوانستند به پیشروی ادامه دهند، و در دست جبهه النصره اسیر شدند.
 

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است