نفوذ 54 تروریست آموزش دیده در ترکیه به سوریه

چهارشنبه 24 تير 1394
23:09
نفوذ 54 تروریست آموزش دیده در ترکیه به سوریه رسانه های ترکیه از نفوذ یک گروهک 54 نفریِ آموزش دیده در ترکیه به سوریه خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وبگاه "ایلیری خبر" از انتشار ویدیویی خبر داد که در آن، شماری خودروی وانت، شب 12 ژوئن جاری، تروریست هایی را که در ترکیه آموزش دیده بودند، از طریق گذرگاه "اونجور بینار" در شهر کلس در جنوب ترکیه به سوریه منتقل می کنند.

به نوشته این منبع، آمریکا، 30 خودروی وانت و سلاح های میان برد نظیر تیربارهای دوشکا و پی.کی.سی و همچنین تفنگ های ام.16 و مقادیر زیادی مهمات در اختیار این تروریست ها قرار داد.

گفتنی است که دولت ترکیه، علاوه بر چشم پوشی از عبور و مرور تروریست ها از مرزهای ترکیه به سوریه، اراضی خود را در اختیار تروریست هایی از سراسر جهان قرار داد تا از طریق این کشور به گروه های مسلح تروریست در سوریه بپیوندند به امید این که این گروه ها بتوانند به این وسیله دولت سوریه را براندازند. این در حالی است که حمایت از تروریسم و پشتیبانی از آن طبق قطعنامه های شورای امنیت ممنوع است و منابع حمایت مالی و تسلیحاتی آن باید قطع شود.

26

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد