بازگرداندن 400 قطعۀ تاریخی ربوده شده به عراق

پنج‌شنبه 25 تير 1394
13:24
بازگرداندن 400 قطعۀ تاریخی ربوده شده به عراق وزارت گردشگری و آثار تاریخی عراق، بیش از 400 قطعه تاریخیِ ربوده شده توسط داعش را از سفارت آمریکا بازپس گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از شبکه رسانه ای عراق وزارت گردشگری و آثار تاریخی این کشور با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که 483 قطعه تاریخی که نیروهای آمریکایی در حمله به یکی از پایگاه های داعش به دست آورده بودند، توسط سفارت آمریکا به وزارت گردشگری و آثار تاریخی عراق برگردانده شد.

وزارت گردشگری و آثار تاریخی از ایجاد نمایشگاهی از آثار تاریخیِ بازپس گرفته شده از نیروهای آمریکایی در ساختمان موزه عراق در بغداد خبر داد. مراسم تحویل گرفتن آثار تاریخی، با حضور عادل فهد الشرشاب، وزیر گردشگری و آثار تاریخی و استیوارت جونز سفیر آمریکا در بغداد صورت گرفت.

الشرشاب در این مراسم گفت: وزارت گردشگری و آثار تاریخی، به پیگیری و شناسایی همه آثار تاریخیِ قاچاق شده توسط داعش ادامه خواهد داد و برای بازپس گرفتن آن ها تلاش خواهد کرد.

وی افزود: آثارِ تاریخی که در حمله به یکی از لانه های داعش به دست آمده است، دلیلی عینی مبنی بر سوداگری گروه های تروریستی با آثار تاریخی عراق است.

وزیر گردشگری و آثار تاریخی از کمک های دوستان عراق در بازپس گرفتن آثار تاریخیِ سرقت شده از این کشور تجلیل و قدردانی کرد.

سفیر آمریکا نیز ضمن ابراز خرسندی از بازگشت این قطعه های تاریخی به موزۀ عراق خاطر نشان کرد که آمریکا به پشتیبانی از عراق و نیروهای امنیتی در مبارزه با داعش ادامه می دهد.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد