اعتراض به تجاوز آل سعود به یمن در عربستان

سه شنبه 30 تير 1394
16:26
اعتراض به تجاوز آل سعود به یمن در عربستان العالم - شهروندان منطقه نجران عربستان سعودی واقع در نزدیکی مرزهای یمن در اعتراض به ادامه حملات به یمن تظاهرات و تحصن کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ساکنان نجران عربستان در این تظاهرات به سمت یکی از پادگانهای منطقه حرکت کردند و شعارهایی برای متوقف کردن حملات عربستان سعودی به مردم یمن سر دادند.

سربازان سعودی نیز برای پراکنده کردن تجمع اعتراضی مردم و از بیم حمله تظاهرکنندگان به پادگان، بلافاصله به سوی آنان شلیک کردند که تاکنون گزارشی از میزان خسارت  احتمالی وارده به تظاهرکنندگان نرسیده است.

از ششم فروردین ماه امسال که تجاوز رژیم آل سعود با همراهی برخی کشورهای عربی و حمایت آمریکا و صهیونیست ها به یمن آغاز شده است ، هزاران تن از مردم بیگناه یمن کشته و مجروح شده اند و خسارات گسترده ای به تاسیسات زیربنایی آن کشور وارد شده است. 

اعتراض به ا ین تجاوز در کشورهای مختلف اسلامی و سایر مناطق جهان همچنان ادامه دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه


تحلیل میدل‌ایست‌مانیتور؛ چرا قطر تعامل با ایران را بر تقابل ترجیح می‌دهد؟


پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است