داعش یک امام جماعت را در موصل گردن زد

جمعه 2 مرداد 1394
09:04
داعش یک امام جماعت را در موصل گردن زد العالم - گروه تروریستی داعش امام و خطیب مسجد "الصالحین" در غرب موصل عراق را گردن زد.

به گزارش پایگاه خبری العالم یک منبع محلی در گفت و گو با شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که داعش روز پنجشنبه سر شیخ مشیر النقشبندی امام جماعت مسجد "الصالحین" را در منطقه الغزلانی در غرب موصل قطع کرد و این کار توسط یکی از تروریست ها که متخصص گردن زدن است انجام شد.

این منبع که نخواست نامش فاش شود افزود: داعشی ها تعدادی از شهروندان را جمع کردند و حکم اعدام امام جماعت را برایشان خواندند. آنها وی را به نشر تعالیم دینی مخالف با موازین تعیین شده توسط داعش متهم کردند.

شهر موصل از دهم ژوئن 2014 تحت سیطره داعش قرار گرفته و از بحران انسانی و امنیتی بزرگی رنج می برد که حاصل طرز تفکر افراط گرایانه داعش در اداره این شهر است.

تاکنون صدها تن از اهالی موصل به بهانه های مختلف توسط گروه تروریستی داعش اعدام شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.