شهرک سازی، فشارها بر صهیونیستها را بیشتر کرد

شنبه 3 مرداد 1394
14:34
شهرک سازی، فشارها بر صهیونیستها را بیشتر کرد نهادها وسازمانهای بین المللی اقدام رژیم صهیونیستی برای شهرکسازی در اراضی غصب شده فلسطین را زیر پا نهادن قوانین بین المللی برشمردند و خواستار قطع تعامل تجاری با این شهرکها شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: "اتحادیه معلمان اسرائیل تحت فشار قرار دارد. کنگره بین المللی معلمان اعتراف کرد، همکاری اقتصادی با شهرکهای اسرائیلی به بقای این شهرهکهای غیر قانونی کمک کرده و قوانین بین المللی را زیر پا می گذارد."
صفحه فیس بوک اتحادیه معلمان مملو از شاکایات شده و این اتحادیه نامه ای برای رئیس کابینه ارسال کرد.
گزارشگر اسرائیلی گفت: "طی هفته آینده جلسه فوق العاده برای بررسی این مسأله در کنست برگزار می شود و از دو تن از وزار تقاضا می شود در این مسأله دخالت کنند."
معاون رئیس اتحادیه معلمان در پاسخ به سؤال مجری تلویزیون در خصوص منشور کنگره بین المللی معلمان درباره دیوار حائل گفت: "از امضای بند مربوط به تفکیک دیوار هائل که در سال 2011 مطرح شده بود، امتناع کردیم."

 

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند