14 کشته و مجروح در حملات جدید عربستان به یمن

يکشنبه 4 مرداد 1394
20:27
14 کشته و مجروح در حملات جدید عربستان به یمن حمله جنگنده های متجاوز سعودی به منزل احمد الغشمی رییس جمهور پیشین یمن واقع در منطقه ضلاع استان همدان، 2 کشته و 12 زخمی به همراه داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مقام محلی در استان صنعا گفت: جنگنده های متجاوز سعودی چندین بار منطقه ضلاع همدان را هدف قرار دادند به گمان اینکه با این حملات هوایی ویرانگر می تواند به اهداف خود دست یابد.
مقام مزبور که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری یمنی "سبأ" تأکید کرد: حملات یاد شده محله های مسکونی و مردم از جمله زنان و کودکان بی دفاع در استانهای مختلف یمن را در برگرفت.
مقام یاد شده خاطرنشان کرد: ساکنان همدان یمن در نتیجه اقدامات یاد شده از مخالفت خود با ائتلاف متجاوز سعودی صرف نظر نخواهند کرد، علیرغم اینکه بیش از چهار ماه است که تاسیسات زیربنایی و اقتصادی و مردم بی دفاع این کشور را آماج حملات وحشیانه خود قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند