ارتش و کردهای سوریه داعش را از حسکه بیرون راندند

سه شنبه 6 مرداد 1394
19:44
ارتش و کردهای سوریه داعش را از حسکه بیرون راندند ارتش و نیروهای حمایت از کردهای سوریه عناصر گروه تروریستی "داعش" را پس از یک ماه درگیری از شهر "حسکه" بیرون کردند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "رامی عبدالرحمن" مدیر مرکز "دیده بان حقوق بشر سوریه" وابسته به مخالفان این کشور در  لندن گفت: نیروهای ارتش سوریه توانستند داعش را از آخرین موضعش در "حی الزهور" واقع در جنوب حسکه برانند.
داعش 25 ژوئن 2015 برخی از محله های جنوبی حسکه را اشغال کرد.
پس از آن کردهای سوریه جبهه ای جدید علیه داعش گشودند که چند روز پس از آن در جنوب مبادرت به حمله کردند که به پیشروی های زیادی در زمینه محاصره داعش در بخش های کوچکی از جنوب شهر منجر شد.
287 داعشی از جمله 26 تروریست زیر 18 سال در جریان درگیری، انفجارهای انتحاری و حملات هوایی ائتلاف به رهبری آمریکا در اطراف شهر حسکه کشته شده اند.  
داعش از 21 خودروی بمب گذاری شده در عملیات انتحاری علیه این شهر استفاده کرده و چند انتحاری این گروه نیز خود را منفجر کردند. 
آمار سازمان ملل متحد حاکی است، اولین روزهای درگیری با آواره شدن 120 هزار شهروند در محله های این شهر همراه بود.

0% ...

آخرین اخبار

«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد


وزیر علوم: رهبر شهیدمان از هر مدعی آریایی‌تر بود


قالیباف: زیر بار هیچ تهدیدی نمی‌رویم


نزدیک‌شدن شناورهای نظامی به تنگه هرمز نقض آتش‌بس است


قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد